Van harte welkom bij onze webshop Dog and More!
Wij zijn in 2014 opgericht en proberen met een gevarieerd en kwalitatief goed aanbod de hondenliefhebber(s) van dienst te zijn.

Sinds 2007 zijn mijn bruine labrador Max en ik onafscheidelijk. Naast eten en wandelen is slapen een favoriete bezigheid van Max. Een comfortabele slaapplaats is dan ook erg belangrijk voor hem. Voor mij speelt naast comfort ook de uitstraling en kwaliteit van de mand en het kussen een grote rol. Ik was altijd op zoek naar die ene halsband, riem of mand die aan deze voorwaarden voldeed. Met het aanbod op deze site denken wij te voldoen aan die behoefte.

Dat bracht mij op het idee om ook andere honden en hun baasjes te laten genieten van deze exclusieve artikelen. Het resultaat is de webshop Dog and More. In deze webshop kunnen baasjes exclusieve, stijlvolle en hoogwaardige artikelen vinden om hun trouwe viervoeter het comfort te geven dat deze verdient. Daarnaast hebben we ook artikelen voor hondenliefhebbers: een leuke sleutelhanger, pen of knuffel; alles met een hondenthema.

We zijn constant op zoek naar nieuwe artikelen om aan onze webshop toe te voegen. Neem gerust contact met ons op wanneer een bepaald artikel er niet bij staat. Uiteraard heeft Max een groot deel van de collectie zelf getest. ;) 

Groet,
Judith & Max
Dog and More

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »