Prijs instellen

Max

Kussens

Op deze pagina zijn exclusieve hondenkussens te vinden. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren. Voor iedere hond is er de ideale slaapplek, zodat hij heerlijk kan dromen over al zijn belevenissen. 

Canvasco Urban Dogs produceert kussens die bestaan uit hoogwaardige materialen. De kussens zijn niet alleen comfortabel, maar zien er door de typische Canvasco eigenschappen ook mooi uit. 

De orthopedische kussens van Scruffs passen zich aan het hondenlichaam aan en bieden zo extra steun voor gewrichten en rug. Met behulp van de hondenmat van Scruffs droogt een hond sneller op na een bad of vochtige wandeling.  

Paraperro® biedt handgemaakte kussens en bedden voor de hond van de wereld. Daarnaast maken ze ook accessoires voor design-bewuste hondeneigenaren. Unieke en limited edition luxe voor de veeleisende hond incombinatie met exclusief design voor hondeneigenaren. Warmte vasthoudend, anti-allergeen en zacht voor de gewrichten; de hondenkussens en -bedden van paraperro® voldoen aan de eis van heerlijk slaapgenot voor alle honden in combinatie met comfort, luxe en esthetiek.

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »