Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Verzenden & Retourneren

VERZENDKOSTEN
Voor alle bestellingen tot 10 kg betaalt u € 6,75 verzendkosten. 
Verzendkosten zijn inclusief BTW.

VERZENDKOSTEN BUITENLAND
Verzendkosten buiten Nederland vanaf € 9,00. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.
Verzendkosten zijn inclusief BTW.

LEVERTIJDEN
Dog and More probeert uw bestelling binnen 2-3 werkdagen bij u te bezorgen. Artikelen die niet op voorraad zijn, hebben een levertijd van 8-10 werkdagen.
Bestellingen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

BESTELLING ZELF AFHALEN
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Ohé en Laak. Neem hiervoor contact met ons op.

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Dog and More reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE
Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Dog and More zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Dog and More kenbaar te worden gemaakt. Gebruik hiervoor het modelformulier voor herroeping, dat u kunt vinden in bijlage I van de Algemene Voorwaarden of stuur ons een e-mail. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Dog and More heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 21 dagen aan u terugbetaald.

RETOURADRES
Dog and More
Burgemeester Minkenberglaan 6
6109 AL Ohé en Laak

 
Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »